Paul McCartney a renunţat la canabis, la 70 de ani

Cântăreţul britanic Paul McCartney a renunţat la canabis, deoarece doreşte să îşi concentreze întreaga atenţie asupra fiicei sale Beatrice, în vârstă de opt ani.

283 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney a renunţat la canabis, la 70 de ani

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul membru al trupei The Beatles a fumat acest drog încă din epoca de glorie a grupului britanic - anii '60, informează  femalefirst.co.uk.

El a luat decizia de a nu mai fuma marijuana întrucât îşi doreşte să fie un părinte bun pentru Beatrice, fiica sa în vârstă de opt ani pe care o are cu fosta lui soţie Heather Mills.

"Am făcut multe lucruri rele, dar mi-am zis: «Gata, ajunge!». Mi-am fumat partea. Atunci când creşti un copil mic, simţul tău de părinte responsabil chiar se manifestă. Destul înseamnă destul şi consideri că nu mai ai nevoie de acele lucruri", a spus Paul McCartney într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Starul britanic, aflat la cel de-al treilea mariaj, după ce s-a căsătorit în toamna anului 2011 cu americanca Nancy Shevell, mărturisise în trecut că a consumat cocaină şi că a experimentat o singură dată heroina, în perioada în care cânta încă în trupa The Beatles.

Paul McCartney şi prima lui soţie Linda - care a murit în 1998 - fumau destul de des marijuana. Starul britanic a fost închis pentru nouă zile, în 1981, după ce autorităţile nipone l-au acuzat că a încercat să introducă acest drog în ţara lor, în timpul unui turneu.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici