Paul McCartney a susţinut un concert gratuit în Mexic, în faţa a peste 250.000 de fani

Cântăreţul britanic Paul McCartney a susţinut joi seară un concert gratuit în piaţa Zocalo din Ciudad de Mexico, la care au asistat peste 250.000 de fani.

173 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney a susţinut un concert gratuit în Mexic, în faţa a peste 250.000 de fani

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul a făcut parte din turneul mondial al artistului britanic "On The Run Tour", care a început în 2011, informează thesun.co.uk.

Paul McCartney a fost însoţit pe scena acestui concert de un grup de mariachi şi a cântat în faţa unui poster uriaş, care îl prezenta pe artistul britanic alături de fostul său coleg din trupa The Beatles, George Harrison.

Cântăreţul s-a declarat impresionat de numărul uriaş de spectatori care au asistat la acest concert gratuit, organizat în piaţa centrală din capitala mexicană.

"A fost emoţionant şi deosebit de interesant pentru mine să cânt în faţa unui număr atât de mare de oameni care nu au putut sau nu şi-au permis din punct de vedere financiar să asiste la concertele mele precedente, dar care au venit astfel la acest show. A fost ca şi cum «Beatlemania» ar fi reînviat", a spus starul britanic.

Turnelul "On The Run Tour" a început cu un concert susţinut de Paul McCartney la New York pe 15 iulie 2011 şi se va încheia cu un show în Danemarca, pe 1 iulie 2012.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici