Paul McCartney ar putea cânta pe următorul album al trupei Gorillaz

Paul McCartney a confirmat că negociază în această perioadă cu Damon Albarn pentru a colabora cu trupa Gorillaz şi că ar putea să apară pe următorul album de studio al acestui grup.

64 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney ar putea cânta pe următorul album al trupei Gorillaz

Paul McCartney ar putea cânta pe următorul album al trupei Gorillaz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul membru al trupei The Beatles ar putea să se alăture astfel altor muzicieni de calibru - Snoop Dogg, Bobby Womack, Lou Reed - care au colaborat de-a lungul anilor cu trupa Gorillaz, informează nme.com.

Într-un interviu acordat site-ului TheQuietus.com, starul britanic a vorbit, totodată, despre reeditarea primelor sale albume solo - "McCartney" şi "McCartney II".

"Am avut un fel de discuţie pe această temă - nimic serios deocamdată, dar îmi place foarte mult ceea ce fac ei. Am fost foarte aproape să colaborăm de vreo două ori, însă n-am avut niciodată timpul necesar pentru asta", a declarat Paul McCartney.

Paul McCartney lucrează în această perioadă la coloana sonoră a unui spectacol pus în scenă de compania City Ballet din New York.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Gorillaz este un proiect britanic compus din 4 personaje virtuale: 2D, Murdoc, Noodle şi Russell. Trupa a fost creată de Damon Albarn şi Jamie Hewlett. Lor li s-au alăturat DJ Dan "The Automator" Nakamura şi rapperul Del Tha Funkee Homosapiens. Mixând cu succes ritmuri de hip-hop cu cele de pop, reggae şi influenţe folclorice din Orientul Mijlociu, cărora le-au fost asociate o serie de personaje de desene animate, trupa Gorillaz a înregistrat câteva succese notabile, precum piesele "Clint Eastwod" şi "Feel Good Inc."

Gorillaz a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai de succes formaţie virtuală din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici