Paul McCartney colaborează cu nume importante din industria muzicală pentru a lansa un nou album

Cântăreţul britanic Paul McCartney s-a asociat cu Giles Martin - fiul lui George Martin, producătorul trupei The Beatles -, cu Paul Epworth - producătorul cântăreţei Adele - şi cu Ethan Johns - un vechi colaborator al cântăreţului Tom Jones -, pentru a lansa un nou album.

117 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney colaborează cu nume importante din industria muzicală pentru a lansa un nou album

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paul McCartney, în vârstă de 71 de ani, l-a contactat pe Giles Martin, al cărui tată a produs aproape toate discurile trupei The Beatles şi căruia i se spunea adeseori "The Fifth Beatle" (cel de-al cincilea membru al grupului The Beatles), cerându-i să îl ajute să dea noului său album un sunet modern şi pop, potrivit contactmusic.com.

În acelaşi scop, Paul McCartney s-a asociat şi cu Paul Epworth şi Ethan Johns.

"Echipa lui Paul este foarte încântată de noul album. Ei speră că noul disc îl va propulsa din nou în fruntea topurilor pop. Oamenii care colaborează cu el ştiu cu siguranţă cum să facă acest lucru", a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

În afară de aceste trei colaborări, Paul McCartney a anunţat că a lucrat deja la trei piese noi şi cu Mark Ronson, renumitul producător britanic care a colaborat cu Amy Winehouse şi cu Lily Allen. Acesta a spus că este impresionat de ideile incredibile pe care le are fostul membru al trupei The Beatles.

Următorul album al cântăreţului Paul McCartney - o continuare a materialului discografic "Kisses on the Bottom" lansat în 2012 - este aşteptat să apară pe piaţă la sfârşitul acestui an.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici