Paul McCartney: Michael era un bărbat-copil cu un talent imens

Paul McCartney, fostul solist al trupei Beatles, a ţinut să omagieze printr-un mesaj, postat vineri pe site-ul său oficial, memoria cântăreţului Michael Jackson, pe care l-a descris drept "un bărbat-copil cu un talent imens", informează AFP.

125 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney: Michael era un bărbat-copil cu un talent imens

Paul McCartney: Michael era un bărbat-copil cu un talent imens (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sir Paul McCartney, care a colaborat cu fostul "Rege al muzicii pop" la piesele "Say Say Say" şi "The Girl is Mine", lansate la începutul anilor 1980, s-a declarat "întristat şi şocat" de moartea lui Michael Jackson.

"Am avut privilegiul să petrec ceva timp şi să lucrez alături de Michael. Era un bărbat-copil cu un talent imens şi cu un temperament liniştit. Muzica lui va rămâne pentru totdeauna în memoria tuturor oamenilor, iar amintirile mele despre momentele petrecute cu el vor fi întotdeauna fericite", a adăugat fostul solist al trupei Beatles.

Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Say Say Say - Paul McCartney şi Michael Jackson

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici