Paul Stanley de la Kiss va fi din nou tată, la 59 de ani

Liderul trupei Kiss, Paul Stanley, urmează să devină din nou tată, pentru a patra oară, la vârsta de 59 de ani, soţia sa fiind însărcinată cu o fetiţă, informează contactmusic.com.

82 afișări
Imaginea articolului Paul Stanley de la Kiss va fi din nou tată, la 59 de ani

Paul Stanley de la Kiss va fi din nou tată, la 59 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Soţia lui Stanley, Erin, urmează să nască o fetiţă în luna august.

Starul rock spune că abia aşteaptă naşterea unui nou membru în familie şi că nu îşi face griji că va fi din nou părinte la vârsta pe care o are.

"Nu este nimic mai minunat în viaţă decât familia, iar realizările mele ca tată sunt în fruntea listei succeselor pe care le-am avut. Erin şi cu mine suntem binecuvântaţi de venirea încă unei prinţese în familia noastră şi a unui nou membru în armata Kiss", a declarat Stanley.

În legătură cu vârsta sa, rockerul a glumit spunând că singurul leagăn pe care îl va avea va fi cel pentru copil.

Paul Stanley s-a căsătorit cu Erin Sutton în octombrie 2005. Cuplul mai are doi copii, pe Colin Michael, în vârstă de patru ani, şi Sarah Brianna, care are doi ani. Stanley mai are un fiu, Evan Shane, în vârstă de 16 ani, din prima sa căsătorie, cu Pamela Bowen.

Paul Stanley este numele de scenă al lui Stanley Harvey Eisen, cântăreţ, chitarist, compozitor şi pictor, care alături de basistul Gene Simmons a fondat trupa Kiss în 1973 la New York. Lor li s-au adăugat chitaristul Tommy Thayer şi toboşarul Eric Singer.

Trupa americană Kiss va lansa cel de-al 20-lea album de studio către sfârşitul acestui an. Trupa şi-a acordat o perioadă de vacanţă de 11 ani, între 1998 şi 2009, în timpul căreia membrii săi au declarat în repetate ocazii că nu vor mai înregistra niciodată un album de studio. În 2009 însă, formaţia a scos pe piaţă un nou material discografic, intitulat "Sonic Boom".

Trupa americană de hard rock, celebră pentru ţinutele strălucitoare şi chipurile machiate cu alb şi negru, a vândut milioane de discuri şi au influenţat mai multe generaţii de fani şi de muzicieni. Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979). Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului care reprezintă aripile unui liliac şi a modului în care scoate limba la public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici