Paul Verhoeven va regiza continuarea filmului "Aventură în doi"

Regizorul olandez Paul Verhoeven va realiza continuarea filmului de acţiune "Aventură în doi" (1999), cu Pierce Brosnan în rolul unui playboy bogat care se amuză furând opere de artă valoroase.

1 afișare
Imaginea articolului Paul Verhoeven va regiza continuarea filmului "Aventură în doi"

Paul Verhoeven va regiza continuarea filmului "Aventură în doi"

Filmările la "The Thomas Crown Affair 2", produs de studiourile MGM, vor începe în ianuarie, informează variety.com.

Pierce Brosnan va relua rolul Thomas Crown, însă Rene Russo nu va mai juca în rolul iubitei acestuia.

Filmul "Aventură în doi/ The Thomas Crown Affair" a fost un remake al unei producţii din 1968, în care au jucat Steve McQueen şi Faye Dunaway.

Acţiunea noului film se va concentra asupra unui plan complicat, pus la cale pentru jefuirea unui pumnal încrustat cu un diamant preţios dintr-un fost palat otoman transformat în muzeu, Topkapi, situat în Istanbul. Crown se va găsi implicat într-un conflict care durează de câteva secole şi va trebui să decidă cât doreşte să rişte pentru dragoste.

Brosnan va produce filmul alături de Beau St. Clair şi Dino Conte.

Paul Verhoeven a realizat recent drama "Lista neagră", nominalizată la premiile BAFTA şi la premiile Academiei Europene de Film. Printre filmele realizate de Paul Verhoeven se numără "Instinct primar", "Infanteria stelară" şi "Invizibil şi periculos".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici