Paul Walker urma să îşi reia luni filmările de la "Furios şi iute 7". Soarta filmului este incertă

Filmările de la "Furios şi iute 7" erau suspendate pe durata vacanţei ocazionate de Sărbătoarea Recunoştinţei în Statele Unite, în momentul în care actorul Paul Walker a murit într-un accident de automobil, sâmbătă, în California.

1111 afișări
Imaginea articolului Paul Walker urma să îşi reia luni filmările de la "Furios şi iute 7". Soarta filmului este incertă

Paul Walker urma să îşi reia luni filmările de la "Furios şi iute 7". Soarta filmului este incertă (Imagine: Hepta)

Jurnaliştii de la Access Hollywood au aflat, luni, câteva detalii legate de viitorul francizei cinematografice "Fast & Furious", informează accesshollywood.com.

O sursă a declarat pentru Access Hollywood că Paul Walker trebuia să revină pe platourile de filmare din Atlanta în cursul zilei de luni. Aceeaşi sursă spune că reprezentanţii studiourilor Universal participă în aceste zile la multe şedinţe, încercând să stabilească direcţia pe care o va urma această franciză cinematografică.

Producătorii au filmat deja 55 de zile pentru "Furios şi iute 7" şi mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare.

Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezenţa actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost ofiţer de poliţie devenit agent FBI şi apoi bandit, care adora maşinile de curse.

Potrivit aceleiaşi surse, va fi nevoie de cel puţin o săptămână până când echipa de creaţie şi reprezentanţii studiourilor Universal vor decide direcţia pe care o va urma noul film.

În ciuda morţii lui Paul Walker, o altă sursă a declarat pentru The Hollywood Reporter că filmările vor continua, iar al şaptelea film din franciza "Fast & Furious" nu va fi anulat.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, a anunţat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche atunci când şoferul a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stâlp sau de un copac şi a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici