Doliu la Hollywood: REACŢII după moartea actorului Paul Walker. Ce spun Vin Diesel, Jessica Alba şi James Franco

Numeroase vedete de la Hollywood, printre care actorii Vin Diesel, James Franco, Dwayne Johnson, Jessica Alba şi regizorul Roland Emmerich, şi-au exprimat, duminică, pe Twitter, regretul faţă de moartea actorului american Paul Walker.

10044 afișări
Imaginea articolului Doliu la Hollywood: REACŢII după moartea actorului Paul Walker. Ce spun Vin Diesel, Jessica Alba şi James Franco

Doliu la Hollywood: REACŢII după moartea actorului Paul Walker. Ce spun Vin Diesel, Jessica Alba şi James Franco

Numeroase vedete de la Hollywood şi-au exprimat regretul faţă de moartea actorului. Vin Diesel a scris pe pagina de socializare: "Frate, o să îmi lipseşti foarte mult. Am rămas fără cuvinte. Raiul a câştigat un nou înger. Odihneşte-te în pace", informează hollywoodreporter.com.

"Toată puterea, dragostea şi credinţa mea se îndreptă către familia lui Walker. Ne găsim puterea .. în lumina lui. Te iubesc, frate", a scris şi actorul Dwayne Johnson.

Actriţa Jessica Alba a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că, în acest moment, gândurile ei se îndreaptă către familia actorului. "A fost o persoană minunată", a mai scris aceasta.

Totodată, Alyssa Milano a scris: "Nu, nu, nu! Odihneşte-te alături de îngeri. Tu, băiat simpatic".

De asemenea, actorul James Franco a publicat o poză cu actorul alături de mesajul "Multă dragoste pentru Paul Walker. Foarte trist. A oferit multă bucurie".

Regizorul Roland Emmerich a scris: "Sunt extrem de trist la aflarea veştii că Paul Walker a murit. Odihneşte-te în pace".

Printre vedetele care şi-au exprimat regretul s-au regăsit şi rapperul Ludacris, James Van Der Beek, Michael Ealy şi Aaron Carter.

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sâmbătă după-amiază (ora locală), într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, a anunţat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche atunci când şoferul a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stâlp sau de un copac şi a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici