DRAMĂ la Hollywood: Imagini de la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul Walker - VIDEO

Actorul Paul Walker, cunoscut pentru seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de maşină. Site-ul tmz.com a publicat o înregistrare video făcută la scurt timp după producerea accidentului.

24766 afișări
Imaginea articolului DRAMĂ la Hollywood: Imagini de la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul Walker - VIDEO

DRAMĂ la Hollywood: Imagini de la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul Walker - VIDEO

În înregistrare se vede cum autoturismul Porsche, în care se afla actorul Paul Walker şi un prieten al acestuia, arde cu flacără deschisă, însă persoanele sosite la faţa locului se feresc să se apropie.

La un moment dat, se aude un zgomot puternic ce pare a fi o explozie.

Ulterior, şi alte posturi de televiziune au prezentat imagini de la locul accidentului. Potrivit imaginilor, se vede clar că impactul a fost unul extrem de violent, maşina marca Porsche fiind distrusă aproape în întregime.

Anunţul privind decesul actorului a fost făcut pe pagina pagina oficială de Facebook a lui Paul Walker de către echipa acestuia, informează BBC.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în oraşul Valencia, din nordul Los Angeles-ului.

Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp sau un copac şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

Actorul american Paul Walker a devenit celebru graţie rolurile din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious” (2001, 2003, 2009).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici