Ultima imagine cu Paul Walker, starul din "The Fast and The Furious", în viaţă - FOTO

Actorul Paul Walker, celebru pentru seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de maşină. O fotografie în care actorul este surprins cu jumătate de oră înainte de a pieri în tragicul accident a apărut în presă.

11111 afișări
Imaginea articolului Ultima imagine cu Paul Walker, starul din "The Fast and The Furious", în viaţă - FOTO

Paul Walker (Imagine: Hepta)

Paul Walker este surprins chiar înainte de a se urca în maşina Porsche Carrera GT, a prietenului său Roger Rodas (38 de ani), fost pilot de curse şi consilier financiar al starului din "The Fast and The Furious".

VEZI AICI ULTIMA FOTOGRAFIE CU PAUL WALKER ÎN VIAŢĂ

Fiul lui Roger Rodas, în vârstă de 8 ani, a încercat eroic să îşi salveze tatăl după ce maşina s-a izbit de un copac. "Fiul lui a sărit gardul în încercarea de a-şi scoate tatăl din maşină", a declarat un martor ocular, citat de dailymail.co.uk.

Vestea morţii actorului Paul Walker şi a prietenului său Roger Rodas a făcut sâmbătă dimineaţă înconjurul televiziunilor, publicaţiilor şi reţelelor de socializare.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" sau "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998 primeşte tot mai multe roluri în filme: "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000),  Timeline (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

În 2013 se va lansa filmul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici