Paula Seling şi Ovi cântă duminică pe scena Eurovillage din Oslo

Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision, cântă duminică pe scena Eurovillage, un spaţiu dedicat artiştilor şi jurnaliştilor acreditaţi la eveniment, informează un comunicat al Televiziunii Publice.

94 afișări
Imaginea articolului Paula Seling şi Ovi cântă duminică pe scena Eurovillage din Oslo

Paula Seling şi Ovi cântă duminică pe scena Eurovillage din Oslo (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Sâmbătă, Paula Seling şi Ovi au avut la Oslo cea de-a doua repetiţie pentru semifinala Eurovision în care vor concura, cea din 27 mai. Spre deosebire de prima repetiţie, de această dată cei doi solişti au purtat ţinute vestimentare diferite iar efectele pirotehnice au fost îmbunătăţite. Per total, lucrurile au decurs foarte bine, echipa noastră solicitând organizatorilor doar câteva mici corecţii referitoare la decupaj, efecte pirotehnice şi lumini.

La obişnuita conferinţă de presă de după repetiţie, Paula şi Ovi au fost întâmpinaţi de mulţi jurnalişti care le-au pus întrebări legate de concurs. La fel ca şi data trecută, conferinţa a fost urmată de o sesiune foto şi de un şir de interviuri individuale, acordate de cei doi artişti mai multor posturi de radio, tv şi jurnaliştilor din presa scrisă din diferite ţări.

Duminică, Paula, Ovi şi cele patru fete backing vocals reiau repetiţiile la Ambasada României.

Tot duminică, de la ora 18.00, artiştii români vor evolua pe scena Eurovillage - un spaţiu dedicat artiştilor şi jurnaliştilor acreditaţi la Eurovision - situat în imediata vecinătate a primăriei Oslo. Tot aici, dar de la ora 20.00, va avea loc petrecerea oficială de deschidere a concursului.

Acest moment marchează intrarea în linie dreaptă a pregătirilor pentru Eurovision, pentru că de acum încolo repetiţiile nu se vor mai concentra pe evoluţiile individuale ale fiecărui concurent, ci pe desfăşurarea integrală a primelor două spectacole, semifinalele din 25 şi 27 mai.

Televiziunea Română va transmite toate cele trei competiţii de la Oslo, semifinalele din 25 şi 27 mai şi finala concursului din 29 mai, în direct la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD, de la ora 22.00.

Românii vor avea drept de vot în 27 şi 29 mai, iar cei din străinătate care vor dori să voteze piesa României, cântecul "Playing With Fire", va trebui să urmărească transmisiunea televiziunii publice din ţara în care se află.

Anul trecut, România a fost reprezentată în competiţie de Elena Gheorghe, care a participat cu piesa "The Balkan Girls", ce s-a clasat pe locul al 19-lea în concurs. Câştigătorul ediţiei din 2009 a concursului a fost reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, cu piesa "Fairytale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici