Pedeapsa primită de un tânăr care, beat fiind, i-a dat o palmă peste posterior unui poliţist

Bradley Richmond, un tânăr britanic în vârstă de 23 de ani, a fost judecat după ce lovit, beat fiind, cu palma peste fund un poliţist, transmite publicaţia The Northern Echo.

Urmărește
10305 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de un tânăr care, beat fiind, i-a dat o palmă peste posterior unui poliţist

Pedeapsa primită de un tânăr care, beat fiind, i-a dat o palmă la fund unui poliţist

Înainte de a comite acest gest, Richmond a făcut mai multe gesturi obscene din şolduri către cei doi poliţişti, care se aflau în patrulă în oraşul Darlington. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineaţa, în vară, dar cazul a fost judecat zilele trecute.

Poliţistul a declarat că s-a simţit „lezat”.

Din fericire pentru Richmond, pedeapsa dată de judecător nu a fost foarte grea. Tânărul trebuie să plătească o amendă de 112 lire sterline. Mai mult, trebuie să-i plătească poliţistului o compensaţie de 25 de lire sterline şi instanţei chletuieli de judecată de 85 de lire sterline.
 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici