Pelicula ”Aquaman” a dominat şi ultimul weekend al anului 2019 în cinematografele româneşti

”Aquaman” a rezistat pe primul loc în box office-ul românesc şi în ultimul weekend al anului, al doilea sfârşit de săptămână petrecut în poziţia de favorit de producţia prin care DC speră să mai recupereze din succesul care a înclinat balanţa încasărilor spre concurenţa de la Marvel în acest an.

938 afișări
Imaginea articolului Pelicula ”Aquaman” a dominat şi ultimul weekend al anului 2019 în cinematografele româneşti

Pelicula ”Aquaman” a dominat şi ultimul weekend al anului 2019 în cinematografele româneşti

“Aquaman” a ieşit din cinematografele româneşti ale finalului de săptămână cu un plus de încasări de 2.213.597 de lei. Producătorii încă mai sperau ca până la finalul anului producţia să ajungă pelicula cu cele mai bune rezultate de box office pentru compania Warner Bros în 2018 şi să devanseze cele 200 de milioane de dolari adunate de ”S-a născut o stea/ A Star is Born”. Jason Momoa şi-a tras fanii de la ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” pentru a umple cinematografele în care rulează pelicula regizată de James Wan.

Pe locul doi în preferinţele românilor care au mers la film în weekend a fost Producţia ”Bumblebee”, care a adunat 1.317.625 de lei în primul final de săptămână petrecut pe ecranele româneşti. Robotul maşină-mică Bumblebee, care dă numele filmului regizat de Travis Knight, a avut o viaţă grea. Prietenia cu Charlie, adolescentă care se apropie de respectabila vârstă de 18 ani când îl descoperă şi îl repară în forma lui de autoturism, îi schimbă priorităţile, dar îl şi expune faţă de colegii săi de pe altă planetă care par să profite de ocazie pentru a ocupa Pământul.

Celelalte filme de pe ecranele româneşti vin la mare distanţă de aceste vedete ale încasărilor de final de an. Aşa se face că ”A doua şansă/ Second Act”, cu Jennifer Lopez în postură de femeie care îşi reformulează viaţa profesională după ce îşi cosmetizează profilul de pe o reţea socială a mai adăugat numai 378.094 de lei la încasările din România, dar chiar şi această sumă o plasează pe locul trei al acestui weekend.

Pe locul patru este ”Grinch/ The Grinch”, cu 274.403 de lei strânşi de la spectatorii români în cel de-al şaselea final de săptămână petrecut pe ecrane.

”Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns” a încheiat cursa celei de-a doua săptămâni în cinematografele româneşti cu încă 267.768 de lei, pe locul cinci.

Primele zece locuri ale încasărilor de weekend în România sunt completate de ”Bohemian Rhapsody”, cu 241.343 de lei, ”Robin Hood”, care a mai scos din casă spectatori de 170.718 lei, ”Marea bulgăreală 2 - Supercursa săniuţelor/ Racetime”, cu 113.375 de lei, ”Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms”, cu 63.780 de lei şi ”Maşinării infernale/ Mortal Engines”, aventura SF ieşind din ultimul final de săptămână al anului cu încă 60.166 de lei bifaţi în dreptul încasărilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici