Penelope Cruz a făcut toxiinfecţie alimentară la Cannes

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a fost nevoită să lipsească de la un eveniment important organizat, luni, în timpul Festivalului de Film de la Cannes, deoarece a făcut toxiinfecţie alimentară, informează accesshollywood.com.

37 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz a făcut toxiinfecţie alimentară la Cannes

Penelope Cruz a făcut toxiinfecţie alimentară la Cannes

Harvey Weinstein, şeful companiei Weinstein Co., a confirmat această informaţie luni, în timpul unui eveniment organizat pentru promovarea celui mai recent proiect cinematografic al celebrei actriţe spaniole, musicalul "Nine".

Penelope Cruz trebuia să fie prezentă la acel eveniment, dar nu a putut să participe. Harvey Weinstein a declarat că ea este bolnavă "din cauza unei toxiinfecţii alimentare" şi că a fost consultată de un medic.

Penelope Cruz joacă în filmul "Los Abrazos Rotos/ Broken Embraces", regizat de Pedro Almodovar, inclus în competiţia din selecţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes, a cărui premieră va avea loc marţi.

Musicalul "Nine" este regizat de Rob Marshall şi se bucură de o distribuţie de excepţie. În afară de Penelope Cruz, pe afişul filmului se află Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Nicole Kidman şi Sophia Loren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici