Penelope Cruz, actriţă-designer în numărul din ianuarie al revistei The ONE

Ediţia din ianuarie a revistei The ONE o prezintă pe misterioasa actriţă Penelope Cruz, care a avut un succes nebun în filmele regizorului Pedro Almodovar, şi ultimele realizări ale acesteia: filmează cu Woody Allen şi a lansat, recent, împreună cu sora ei, Monica, o colecţie de haine la Mango.

1 afișare
Imaginea articolului Penelope Cruz, actriţă-designer în numărul din ianuarie al revistei The ONE

Penelope Cruz, actriţă-designer în numărul din ianuarie al revistei The ONE

Potrivit publicaţiei, în filmul lui Woody Allen, Cruz joacă alături de Javier Bardem, cu care este prietenă foarte bună şi pe care îl adoră.

Vorbind despre meseria ei, Penelope consideră că un actor trebuie să se dedice şi celor defavorizaţi, să-şi folosească popularitatea pentru a face cât mai mult bine. Din punctul ei de vedere, acesta este cel mai onorabil mod de a folosi celebritatea.

Printre lucrurile care îi plac foarte mult se află şi moda, spune actriţa în interviul din The ONE. Referitor la linia vestimentară pe care a creat-o împreună cu sora ei pentru Mango, Cruz spune că meseria de designer este foarte haioasă. Colecţia realizată este una mică, formată din 31 de piese pentru toamnă-iarnă, şi conţine multe accesorii. Actriţa-designer spune că hainele sunt foarte comode şi se vând bine în toată lumea. Pentru această colecţie, surorile Cruz s-au inspirat de la Audrey Hepburn şi una dintre rochiile purtate de aceasta în "Breakfast at Tiffany’s".

La Oscaruri, Penelope Cruz a fost întotdeauna una dintre prezenţele cele mai elegante. Şi pentru că îi place atât de mult moda, ar fi foarte încântată să aibă propria linie vestimentară şi să reuşească să combine actoria şi designul. Actriţa dă şi câteva exemple de vedete care au reuşit în acest domeniu: Kate Moss, Sarah Jessica Parker şi Jennifer Lopez.

În interviul din The ONE, Penelope Cruz vorbeşte şi despre planurile de viitor. Astfel, actriţa va începe, în februarie, filmările cu Pedro Almodovar, iar la nivel personal, rămâne la fel de misterioasă şi spune doar că se gândeşte la un proiect intitulat "Pasión India".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici