Penelope Cruz dezvăluie SECRETUL care a ajutat-o să-şi recapete silueta

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a dezvăluit, într-un interviu recent, câteva dintre secretele dietei pe care o urmează pentru a avea o siluetă de invidiat, afirmând că alăptatul a ajutat-o să slăbească foarte uşor după cele două naşteri.

674 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz dezvăluie SECRETUL care a ajutat-o să-şi recapete silueta

Penelope Cruz dezvăluie SECRETUL care a ajutat-o să-şi recapete silueta

Artista spaniolă spune că alăptatul a ajutat-o să slăbească foarte mult de fiecare dată după ce a devenit mamă. Penelope spune, de asemenea, că mănâncă doar alimente considerate sănătoase, informează contactmusic.com.

Penelope Cruz, în vârstă de 39 de ani, a născut cel de-al doilea copil, Luna, în luna iulie, şi are încă un copil, Leonardo, în vârstă de doi ani, cu soţul ei, actorul Javier Bardem, în vârstă de 44 de ani.

Actriţa spaniolă a spus că nu a fost nevoită să ia nicio măsură "drastică" pentru a-şi recupera silueta după cele două naşteri.

"Cred că sunt foarte norocoasă pentru că am putut să îmi alăptez copiii, întrucât, uneori, femeile, chiar dacă vor să facă acest lucru, nu o pot face. L-am alăptat pe fiul meu timp de 13 luni şi intenţionez să fac cel puţin la fel şi cu fiica mea. E un lucru uimitor de benefic pentru bebeluşi, dar este foarte bun şi pentru mamă, pentru că îţi ajută corpul să revină la normal după sarcină", a declarat Penelope Cruz într-un interviu acordat pentru numărul din ianuarie al revistei Red.

Actriţa a mai spus că mănâncă "cu adevărat sănătos", dar apreciază în continuare multe alte preparate culinare.

Totodată, Penelope Cruz a spus că este foarte supărată după ce site-ul YouTube a decis să cenzureze clipul promoţional de şase minute "L'Agent", pe care ea l-a scris şi regizat pentru o campanie a brandului Agent Provocateur în care apare alături de sora ei, Monica.

"A fost cenzurat pe YouTube. Ştiţi ceva? Sunt atât de multe filme violente acolo, iar ei nici măcar nu verifică vârsta, nici nu-ţi cer adresa de e-mail înainte de a te lăsa să vezi acele filme. Am primit multe mesaje, pentru că oamenii erau curioşi şi doreau să ştie: «De ce au cenzurat acel videoclip? A devenit Penelope Cruz o perversă?»", spune actriţa spaniolă.

"Nu mă supăr. Mai bine să se spună că sunt o perversă din cauza acelui film, decât din cauza violenţei permise de ei, văzută de adolescenţi", a adăugat aceasta.

Acel clip promoţional, cu accente erotice, o are ca protagonistă pe modelul Irina Shayk şi a generat 1,3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Penelope Cruz şi Javier Bardem, care au fost mulţi ani doar buni prieteni, au început o relaţie în 2007 şi s-au căsătorit în iulie 2010 în cadrul unei ceremonii discrete, organizată în vila unui prieten, în Bahamas.

Penelope Cruz, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici