Penelope Cruz s-a logodit?

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a fost fotografiată purtând un inel de logodnă, în timpul vacanţei pe care o petrece alături de iubitul ei, actorul Javier Bardem, pe insula Fernando de Noronha, informează ediţia electronică a titlului Daily Mail.

23 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz s-a logodit?

Penelope Cruz a fost fotografiată purtând un inel de logodnă (Imagine: Mediafax Foto)

Penelope Cruz, în vârstă de 35 de ani, a alimentat astfel zvonurile privind logodna sa cu Bardem, purtând un inel cu safire pe inelarul mâinii stângi.

Starul din filmul "Îmbrăţişări frânte" şi iubitul ei, în vârstă de 40 de ani, recompensat cu un premiu Oscar, au fost văzuţi în ipostaze afectuoase pe insula unde îşi petrec vacanţa alături de mama lui Cruz, Pilar, fratele actriţei, Carlos, şi iubita acestuia.

Potrivit presei internaţionale, Javier şi Penelope sunt împreună încă din 2007, dar au fost văzuţi rareori în public purtându-se afectuos unul cu celălalt.

În luna noiembrie 2009, Penelope Cruz a evitat să răspundă, în timpul unui show TV, la întrebările omului de televiziune David Letterman privind logodna sa cu Bardem.

"Nu mă simt bine vorbind în public despre viaţa mea privată. Este sacră pentru mine. Este viaţa mea. Dar nu dau detalii despre ea, pentru că sunt alergică la un astfel de comportament", a declarat Cruz, când Letterman a întrebat-o dacă este logodită.

Cruz poate fi văzută în prezent pe marile ecrane în musicalul "Nine", unde joacă alături de Sophia Loren, Kate Hudson, Daniel Day-Lewis şi Marion Cotillard.

Penelope Cruz şi Javier Bardem îşi petrec vacanţa la Fernando de Noronha, un arhipelag format din 22 de insule, la câteva sute de kilometri depărtare de coasta braziliană de nord-est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici