Penelope Cruz se mută la New York

Actriţa spaniolă Penelope Cruz, nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona", şi-a anunţat intenţia de a părăsi oraşul Las Vegas, urmând să-şi împartă timpul între Madrid şi New York, pentru a fi alături de familia sa.

108 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz se mută la New York

Penelope Cruz se mută la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am petrecut câţiva ani în Las Vegas, dar acum nu mai doresc să trăiesc în acest oraş. Doresc să-mi împart timpul între Madrid şi New York, pentru a fi alături de familia mea", a declarat actriţa.

Cruz, în vârstă de 34 de ani, a declarat că s-a simţit "foarte singură" în oraşul "obsedat" de film, Los Angeles, dar şi-a exprimat admiraţia pentru regizorul Woody Allen şi stilul său direct de abordare. Cei doi au colaborat la filmul "Vicky Cristina Barcelona".

"Allen spune întotdeauna ce crede, spre deosebire de mulţi alţi oameni pe care i-am întâlnit în Los Angeles", a declarat ea pentru publicaţia spaniolă El Pais.

Penelope Cruz
nu este o mare amatoare de interviuri, dar în cadrul acestei întrevederi a spus că speră să aducă acasă un Oscar pentru Spania, după ce a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", pentru prestaţia din "Vicky Cristina Barcelona".

Alături de Cruz, la aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Amy Adams şi Viola Davis (pentru "Doubt"), Marisa Tomei (pentru "The Wrestler") şi Taraji P. Henson (pentru "Strania poveste a lui Benjamin Button").

Câştigătorii premiilor Oscar vor fi anunţaţi în cadrul unei gale care va avea loc pe 22 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.

Citeşte şi

Lista completă a nominalizărilor la premiile Oscar 2009 (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici