Pepe, despre divorţul de Oana Zăvoranu: Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele. Sunt liber

Cântăreţul Ionuţ Pascu (Pepe) a declarat, în ediţia de joi a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, că a lăsat-o pe Oana Zăvoranu să introducă acţiunea de divorţ, precizând că el a plecat de acasă "definitiv şi irevocabil", că nu îl interesează actele şi că este liber.

806 afișări
Imaginea articolului Pepe, despre divorţul de Oana Zăvoranu: Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele. Sunt liber

Pepe, despre divorţul de Oana Zăvoranu: Am plecat de acasă definitiv şi nu mă interesează actele (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Pepe a revenit joi seara la "Happy Hour", chiar în ziua în care Oana Zăvoranu a depus la Judecătoria Sectorului 3 actele de divorţ. Artistul i-a mărturisit lui Cătălin Măruţă că nu a reuşit să doarmă decât câteva ore şi că el este cel care a lăsat-o pe Oana să facă primul pas.

"Am lăsat-o să se hotărască să divorţeze şi să mă anunţe să mergem împreună la un notar, să divorţăm în cinci minute. În schimb, ea a ales să meargă la Judecătorie, iar termenul s-a fixat pentru 5 octombrie. Eu am lăsat-o pe ea să bage divorţ. Am plecat de acasă definitiv şi irevocabil. Eu de la început am zis că nu divorţez, ci divorţăm. Stabilisem să avem un divorţ amiabil, să mergem împreună la un notar public", a spus Pepe în ediţia de joi a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV.

Pepe este supărat că termenul pentru divorţ este tocmai pe 5 octombrie şi că nu au mers împreună să divorţeze, ca să se termine totul între ei în aceeaşi zi.

"Am impresia că ea vrea să rămână cât mai mult timp legată de mine", spune Pepe. "Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele. Sunt liber", a adăugat el.

Totodată, Pepe a spus că are de gând să îşi vadă mai departe de viaţa sa. "Cu siguranţă că va apărea o altă femeie, care va deveni femeia vieţii mele pentru că îmi va dărui un copil. Oana a fost un capitol frumos, nu vreau să se vorbească urât despre ea", a mai spus Pepe, precizând că Oana va rămâne întotdeauna în inima sa, deşi nu mai este femeia de care s-a îndrăgostit.

Pepe a mai spus că de dragul soţiei sale a fost certat cu părinţii lui, care la început nu au plăcut-o pe Oana. "Nu aveau nici un drept să se bage între noi. Nu am mai vorbit cu ei trei ani", a spus Pepe. Totuşi, artistul a spus că, atunci când familia sa a trecut printr-o nenorocire şi nepotul său a murit, s-a întors acasă şi s-a împăcat cu părinţii lui.

Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu (Pepe), joi, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare. "Undeva în sufletul meu îl mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost laşitatea, pe care nu o recunosc la acest bărbat pe care eu îl ştiam curajos", a spus Oana Zăvoranu, precizând că "viaţa merge înainte".

Referitor la divorţ, ea a spus că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu. "Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", a mai spus Oana Zăvoranu.

Potrivit acesteia, faptul că ea a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ este "o lovitură de teatru" la care soţul său nu se aştepta şi că iniţiativa demersului este "satisfacţia sa".

Aceasta a mai spus că în timpul căsniciei, ea şi Pepe au ştiut tot timpul unde se află celălalt şi că relaţia lor s-a bazat pe încredere. De altfel, ea a spus că Pepe este bărbatul vieţii sale, dar că "amiciţia după dragoste mare este o prostituţie psihică".

Oana Zăvoranu şi Pepe sunt împreună de opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici