Pepe n-o mai lasă pe Oana să se sărute în filme

Declaraţia vine chiar din partea Oanei Zăvoranu care a mărturisit recent că soţul său a făcut crize de gelozie, după ce ea a jucat scene de amor cu Alexandru Papadopol, în telenovela "Numai iubirea”, iinformează Click.

221 afișări
Imaginea articolului Pepe n-o mai lasă pe Oana să se sărute în filme

Pepe n-o mai lasă pe Oana să se sărute în filme (Imagine: Mediafax Foto)

“De obicei nu este gelos pentru că am grijă să nu îi dau motive. Însă, în perioada în care am jucat în "Numai iubirea", înnebunea când aveam gesturi tandre cu Papadopol, chiar dacă era conştient că este în interes de serviciu. La început nu înţelegeam, dar apoi mi-a zis să mă pun în locul lui, ceea ce am şi făcut şi am simţit un gol în stomac. Nu aş suporta să-i atingă buzele cineva în afară de mine”, a declarat Oana Zăvoranu, la emisiunea Mihaelei Tatu, “Celebri sau nu”.

Ocupată până peste cap cu proiectele pe plan profesional, una dintre cele mai mari dorinţe ale Oanei este aceea de a deveni mamă.

“Mi-ar plăcea să-l duc la şcoală, să-i spună colegii «ce gagică mişto ţi-ai tras», iar el să spună «e mama». Aş fi cea mai tare mamă, sunt convinsă că fiul meu ar face ce-ar vrea din mine, m-ar face preş de şters pe jos dacă ar dori”, a declarat Oana, pentru VIP.

Oana Zăvoranu a anunţat, la sfârşitul lunii octombrie, că renunţă la candidatura pentru Camera Deputaţilor.

Zăvoranu a spus că preferă să se dedice carierei artistice.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici