Perez Hilton, dat în judecată de casa de discuri a lui Spears

Casa de discuri a lui Britney Spears l-a dat în judecată pe celebrul blogger monden Perez Hilton pentru că acesta a postat ilegal pe internet melodii ale cântăreţei de muzică pop, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Perez Hilton, dat în judecată de casa de discuri a lui Spears

Perez Hilton, dat în judecată de casa de discuri a lui Spears

Compania Zomba Records, filială a Sony-BMG de care aparţine Jive Records, casa de discuri a lui Britney Spears, susţine că Perez Hilton, pe numele real Mario Lavandeira, a postat pe site-ul său de internet, perezhilton.com, "cel puţin zece cântece şi înregistrări care nu au fost finalizate" de pe noul album al cântăreţei, "Blackout".

Avocaţii companiei Zomba Records i-au cerut lui Lavandeira ca despăgubiri o sumă care nu a fost făcută publică.

Perezhilton.com, un blog extrem de critic şi intenţionat vulgar, este unul dintre site-urile mondene cele mai populare în Statele Unite, care are lunar 2,6 milioane de vizitatori, potrivit ComScore Media Metrix.

Miercuri, Jive Records a anunţat că noul album al cântăreţei americane Britney Spears, "Blackout", va fi lansat cu două săptămâni mai devreme decât a fost programat, după ce mai multe cântece au apărut pe internet. Albumul va fi lansat pe 30 octombrie şi nu pe 13 noiembrie, aşa cum a fost programat.

Perez Hilton a mai fost dat în judecată anul acesta de studiourile Universal, după ce a postat pe blogul său fotografii "furate" în care actriţa Jennifer Aniston apare topless.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici