Pericolul de pe stradă: Un şofer beat şi complet dezbrăcat a avariat 17 maşini, dintre care 4 ale poliţiei

Un şofer în stare de ebrietate, care conducea pe străzile Moscovei dezbrăcat, a avariat 17 vehicule, dintre care patru erau maşini de poliţie, a anunţat poliţia din capitala rusă, citată de RIA Novosti.

229 afișări
Imaginea articolului Pericolul de pe stradă: Un şofer beat şi complet dezbrăcat a avariat 17 maşini, dintre care 4 ale poliţiei

Pericolul de pe stradă: Un şofer beat şi complet dezbrăcat a avariat 17 maşini, dintre care 4 ale poliţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Duminică, un bărbat care conducea în stare de ebrietate un Renault Megane nu a mai reuşit să controleze vehiculul şi a avariat mai multe maşini. Nu a reacţionat la somaţiile poliţiei, iar agenţii au început urmărirea maşinii", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Moscova.

"Poliţia a reuşit să-l oprească fără a recurge la focuri de armă. Când a coborât din maşină, s-a dovedit că era beat-mort şi complet dezbrăcat", a adăugat el.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a precizat că şoferul beat a avariat 17 maşini, dintre care patru aparţineau poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici