Perna vorbitoare - o nouă metodă de a învăţa pentru examene

Un nou tip de pernă, care le permite studenţilor sau elevilor să asculte lecţiile sau cursurile înregistrate în timp ce adorm, constituie o nouă metodă de memorare a informaţiilor, potrivit specialiştilor care au conceput-o, informează dailymail.co.uk.

46 afișări
Imaginea articolului Perna vorbitoare - o nouă metodă de a învăţa pentru examene

Perna vorbitoare - o nouă metodă de a învăţa pentru examene(Imagine: dailymail.co.uk)

Specialiştii spun că în mod sigur studenţii se vor trezi având în memorie o parte dintre informaţiile pe care le-au ascultat cu o seară înainte. Potrivit unui studiu american publicat anul trecut, informaţiile primite în timpul somnului se păstrează şi după trezire.

"Sound Asleep", o pernă care costă 20 de lire sterline, are un difuzor încorporat în fibrele sale, care poate fi conectat la un MP3 sau CD player.

Perna este preferată şi de partenerii persoanelor care sforăie, ei putând asculta muzică în loc de zgomote deranjante înainte de a adormi.

Însă perna are cel mai mare succes în rândul studenţilor, care o folosesc pentru a învăţa pentru examene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici