Personajele din "Las Fierbinţi" au cont pe Facebook

Personajele pline de umor din serialul "Las Fierbinţi", difuzat de Pro TV în fiecare joi, de la ora 20.30, au conturi pe Facebook, informează televiziunea.

1214 afișări
Imaginea articolului Personajele din "Las Fierbinţi" au cont pe Facebook

Personajele din "Las Fierbinţi" au cont pe Facebook

Giani, Bobiţă, Dorel şi Robert, personajele din "Las Fierbinţi" au conturi pe Facebook şi sunt, după cum spune Mihai Rait Dragomir (Dorel), "cât se poate de abordabili".

"Nu doar Dorel are cont pe Facebook", spune Mihai, "ci şi Bobiţă, Giani, poliţistul... ne-am făcut conturile astea ca să dăm şi mai multă viaţă personajelor noastre. Eu nu cunosc pe nimeni care să n-aibă cont pe Facebook, pâna şi mama are! Aşa că nu văd de ce n-ar avea şi personajele din «Las Fierbinţi», mai ales că au şi acces nelimitat la internet".

La rândul său, Mihai Bobonete (Bobiţă) spune că primul personaj din "Las Fierbinţi" care a avut cont pe această reţea de socializare este poliţistul: "Bobiţă este pagina oficială a personajului meu din «Las Fierbinţi», pentru că m-am gândit la cât de apreciat o să fie personajul ăsta şi că poate 5.000 de prieteni nu sunt de ajuns, aceasta fiind limita unui cont normal pe Facebook. Dar primul care a avut cont pe Facebook a fost Robert Doroftei, jucat de Leonid Doni, adică şeful de post, care e mare gagicar când vine vorba de socializare".

Cei doi actori din "Las Fierbinţi" recunosc că fiecare dintre ei postează pe pagina personajului pe care îl joacă la Pro TV şi că toate comentariile sunt făcute din perspectiva "eroilor" din serial.

"Fiecare dintre noi îşi «îngrijeşte» propriul cont, postează pe wall, răspunde la întrebări... Dar cele mai amuzante sunt interacţiunile dintre noi! Vă daţi seama că tot ce apare pe www.facebook.com/DorelCameleonu nu e spus de mine, ci de Dorel din «Las Fierbinţi», la fel cum tot ce spune Bobiţă Cârciumaru's nu exprimă ce crede Bobo, ci sunt părerile personajului", spune Mihai Rait.

De fapt, Facebook-ul este cel care genereaza în episodul de săptămâna aceasta multe situaţii comice. Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Giani (Costi Dita) îşi deschid o sală de jocuri pe calculator şi internet şi, cu ajutorul lui Dorel (Mihai Rait Dragomir), îi fac o farsă lui Robi (Leonid Doni), convingându-l că secretara lui Vasile (Gheorghe Ifrim) îl place şi îi mărturiseşte asta pe Facebook.

Întrebat cum de personajul său din serial, fratele autist al lui Bobiţă, se descurcă atât de bine pe internet, Mihai Rait spune că în asta stă tot farmecul lui Dorel: "Nu e nimic de explicat, Dorel este, de fapt, o inteligenţă sclipitoare! Are o memorie incredibilă şi e poliglot. Citeşte tot ce prinde, ştie replicile din toate filmele clasice, e foarte manierat şi la zi cu tehnologia. Însă asta-i frumuseţea lui Dorel: e o surpriză constantă băiatul ăsta, de fiecare dată când e nevoie de un om cu cap, Dorel o rezolvă şi-i uimeşte pe toţi! Pot să vă spun că e exact ca-n filmele alea bune, situaţia creată ia amploare pe măsură ce înaintăm în episod şi totul explodează fastuos, când toate conflictele se întâlnesc mai mult sau mai puţin accidental. Dar da, recunosc, totul pleacă de la Facebook. Ca multe alte lucruri în viaţa de zi cu zi", a încheiat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici