Peste 20.000 de fani ai lui Michael Jackson vor boicota filmul "This Is It" - VIDEO

Peste 20.000 de fani ai cântăreţului Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, au lansat o campanie online prin care îi îndeamnă pe toţi admiratorii regretatului artist american să boicoteze filmul "This Is It", informează thesun.co.uk.

42 afișări
Imaginea articolului Peste 20.000 de fani ai lui Michael Jackson vor boicota filmul "This Is It" - VIDEO

Peste 20.000 de fani ai lui Michael Jackson vor boicota filmul "This Is It" - VIDEO

Până în prezent, câteva mii de fani au semnat această acţiune de protest, intitulată "This is NOT It". Ei susţin că filmul "This Is It" muşamalizează problemele de sănătate ale starului şi stresul puternic resimţit de acesta cu puţin timp înainte de debutul celor 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la O2 Arena din Londra, începând din 13 iulie.

Numărul semnatarilor acestei petiţii a ajuns în ultimele 24 de ore la peste 20.000 de persoane. Purtătorul lor de cuvânt, Giovanni Panunzio, a declarat: "Acest film a fost editat cu multă şiretenie pentru a maximiza profiturile".

Tatăl şi sora cântăreţului, Joe, respectiv La Toya, au acuzat studiourile Sony Pictures că au folosit dubluri în acest film.

Filmul "This Is It", dedicat memoriei lui Michael Jackson, ce include înregistrări de la ultimele sale repetiţii şi colaje cu imagini surprinse în culise, va fi lansat simultan în peste 15 oraşe din întreaga lume, în luna octombrie.

"«This Is It» va avea premiera pentru marele public pe 28 octombrie şi va rula doar două săptămâni. Chiar dacă filmele de la Hollywood se bucură frecvent de premiere în mai multe oraşe din lume, acestea sunt rar simultane", au declarat în septembrie reprezentanţi ai Sony Pictures, citaţi de Reuters.

Astfel, "This Is It" va avea premiera simultan, pe 27 octombrie, în peste 15 oraşe, inclusiv New York, Rio de Janeiro, Londra, Berlin, Seul. Evenimentele de lansare vor include transmisiuni prin satelit de la Hollywood, prezentând vedetele care sosesc pe covorul roşu, la premiera din Los Angeles. Premiera londoneză va avea loc pe 28 octombrie, imediat după miezul nopţii, ora locală.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici