Peste 2000 de bilete vândute la concertul Placebo (Video)

Peste 2.000 de bilete au fost vândute până în prezent la concertul pe care formaţia Placebo îl va susţine în Bucureşti, la Romexpo, pe 21 iunie, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului, One Event.

31 afișări
Imaginea articolului Peste 2000 de bilete vândute la concertul Placebo (Video)

Peste 2000 de bilete vândute la concertul Placebo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, peste 1.500 de bilete au fost vândute în sectorul A, cel situat în faţa scenei, şi peste 500 - în sectorul B.

Biletele au fost puse în vânzare pe 13 februarie şi au preţurile de 175 de lei (A) şi 100 de lei (B).

Acestea pot fi cumpărate online, de pe MyTicket.ro, dar şi din reţeaua Diverta, Magazinul Muzica şi din cluburile Control, Fabrica şi Fire.

Placebo revin în România cu un concert de promovare al viitorului album al trupei, care a fost înregistrat cu noul membru al formaţiei, Steve Forrest.

Forrest l-a înlocuit pe toboşarul Steve Hewitt, în 2007.

Până în prezent, formaţia a lansat cinci albume de studio, şase EP-uri şi 27 de single-uri, vânzând peste zece milioane de albume în toată lumea. De-a lungul timpului, trupa a susţinut peste 900 de concerte, în 59 de ţări, fiind cap de afiş la peste 50 de festivaluri din toată lumea.

Totodată, Placebo a avut colaborări cu legendarii David Bowie, Robert Smith (The Cure) şi Michael Stipe (REM).

Printre cele mai cunoscute piese Placebo se numără: "Every You Every Me", "Special needs", "Protect me from what I want", "The bitter end". Placebo au mai fost prezenţi în România în 2006, cu un concert care a avut loc la Arenele Romane.

Citeşte şi:

Placebo revine la Bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici