Peste 25.000 de persoane au participat la concertul lui Al Bano de la Târgu Mureş

Peste 25.000 de persoane s-au adunat, duminică seară, în Piaţa Victoriei din Târgu Mureş, pentru a participa la concertul în aer liber al celebrului cântăreţ Al Bano

93 afișări
Imaginea articolului Peste 25.000 de persoane au participat la concertul lui Al Bano de la Târgu Mureş

Peste 25.000 de persoane au participat la concertul lui Al Bano de la Târgu Mureş (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Darius Mitrache)

Publicul a început să se adune cu o oră înainte de a începe concertul, care a fost deschis de orchestra Liceului de Artă din Târgu Mure.

Al Bano s-a dovedit într-o formă de zile mari şi a părut inepuizabil.

Timp de mai bine de două ore, Al Bano a încântat auditoriul, cu piese care l-au făcut celebru, precum "Felicita", "Sharazan", "Libertà", "Ci sara", dar şi cunoscuta "Funiculi Funicula" şi chiar arii de Verdi şi Ceaikovski.

Pe rând, Al Bano le-a vorbit spectatorilor despre ce l-a inspirat în cântecele pe care urma să le interpreteze, a prezentat membrii trupei, a iniţiat un dialog cu câţiva dintre cei veniţi să-l asculte, a salutat curioşii care îl urmăreau de la balcon şi a făcut poze cu publicul.

Spectatorii au cântat alături de el, au dansat pe ritmurile îndrăgite, iar la final l-au aplaudat şi ovaţionat minute în şir, pentru a-l convinge să revină pe scenă.

Organizatorii au declarat, la final, că a fost cel mai mare concert din istoria oraşului şi că este posibil ca Al Bano, care s-a simţit foarte bine, să revină la Târgu Mureş, mai ales că municipalitatea ar putea da curs ideii acestuia de a se înfrăţi cu regiunea sa natală, Brindisi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici