Peste 40 de costume aparţinând Shakirei, scoase la licitaţie în scopuri caritabile

Peste 40 de costume purtate de starul columbian Shakira în timpul turneului "Oral Fixation", susţinut în 2007, au fost scose la licitaţie pe un site de internet, fondurile obţinute urmând să fie folosite pentru construcţia unei şcoli în Columbia.

2 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de costume aparţinând Shakirei, scoase la licitaţie în scopuri caritabile

Peste 40 de costume aparţinând Shakirei, scoase la licitaţie în scopuri caritabile

Printre articolele scoase la licitaţie se numără o fustă de culoare mov cu şiraguri de corali, o rochie roşie cu un decolteu adânc şi o bustieră albastră inscripţionată cu sloganul "For Those Who Love to Rock", informează sky.com.

Licitaţia a fost deschisă pe site-ul de internet eBay şi se va încheia pe 10 februarie, fondurile strânse urmând să fie folosite de fundaţia caritabilă Bare Feet, înfiinţată de Shakira, pentru construcţia unei şcoli în Columbia.

Câştigătoare a două premii Grammy, fondatoare a unei organizaţii pentru ajutorarea copiilor săraci din Columbia, Shakira a donat în repetate rânduri sume importante de bani în beneficiul populaţiei sărace din America Latină. În septembrie 2007, Shakira a anunţat că va dona 40 de milioane de dolari pentru victimele unui cutremur din Peru şi pentru cele ale unui uragan din Nicaragua.

Autoarea hitului "Hips Don't Lie" a mai anunţat că va dona, pe parcursul a trei ani, suma de cinci milioane de dolari în beneficiul copiilor din regiune, unde 40% din populaţie este săracă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici