Peste 6.000 de bilete vândute la concertul Metallica, în doar 48 de ore

Peste 6.000 de bilete pentru concertul Metallica, ce va avea loc la Bucureşti, pe 23 iulie, au fost cumpărate în doar 48 de ore de la punerea lor în vânzare, la categoria gazon A, care oferă locuri în faţa scenei, mai fiind disponibile mai puţin de 100, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii.

1074 afișări
Imaginea articolului Peste 6.000 de bilete vândute la concertul Metallica, în doar 48 de ore

Peste 6.000 de bilete vândute la concertul Metallica, în doar 48 de ore (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Emag!c Entertainment, biletele s-au pus în vânzare sâmbătă noapte, pe site-ul www.myticket.ro, iar de luni dimineaţa, acestea au fost disponibile şi în magazinele Diverta, care au fost asaltate de cereri chiar de la primele ore ale dimineţii.

Astfel, până luni noaptea, pentru concertul Metallica, care va avea loc pe 23 iulie, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, se vânduseră peste 6.000 de bilete. Pentru categoria gazon A au rămas disponibile mai puţin de 100 de tichete, ce pot fi achiziţionate doar online, de pe www.myticket.ro. Astfel, organizatorii concertului estimează că acestă categorie va fi sold out până la sfârşitul zilei.

De asemenea, pentru acest concert, publicul mai poate cumpăra şi bilete la preţuri de 350, 250, 200 şi 100 de lei, în funcţie de poziţia ocupată pe stadion.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, două albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy. În prezent, trupa lucrează la cel de-al nouălea material de studio, ce urmează a fi lansat anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici