Peste o mie de fani au fost prezenţi la concertul Lake of Tears

Formaţia metal Lake of Tears a susţinut, sâmbătă seară, la Arenele Romane din Bucureşti, cel de-al doilea concert din România, peste o mie de persoane cântând alături de formaţia suedeză hituri şi piese mai noi.

1 afișare
Imaginea articolului Peste o mie de fani au fost prezenţi la concertul Lake of Tears

Peste o mie de fani au fost prezenţi la concertul Lake of Tears

La un an şi jumătate după prima performanţă în România, suedezii de la Lake of Tears au revenit la Bucureşti cu un nou album, fiind însoţiţi de Rage, una dintre cele mai cunoscute trupe germane de power metal, pentru a susţine un concert-eveniment în a cărui deschidere a cântat trupa românească Thunderstorm.

După Thunderstorm, pe scenă au evoluat germanii de la Rage, care au electrizat publicul. "Cred ca e minunat când ajungem într-un loc în care nu am mai fost şi totuşi primim atâta energie de la public. Muzica e un limbaj universal", a spus publicului Peter Peavy Wagner, solistul trupei germane.

Lake of Tears au urcat pe scenă în jurul orei 21.00, când publicul a devenit mai numeros şi ploaia s-a oprit pentru scurt timp.

Deşi începutul concertului nu a fost senzaţional, fanii s-au dezlănţuit în momentul în care Daniel Brennare, solistul şi chitaristul Lake of Tears, a salutat publicul în limba română, spunând "Bună seara, Bucureşti!".

Deşi au fost şi fani mai agitaţi, pe parcursul concertului nu s-au înregistrat incidente, publicul fiind comunicativ şi receptiv cu formaţia de pe scenă. De altfel, fanii au venit la concert echipaţi cu tricouri cu numele formaţiei, cu steaguri ale României şi postere Lake of Tears şi nu au dat importanţă ploii sau frigului, rămânând alături de componenţii trupei lor preferate până la sfârşitul spectacolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici