Pet Shop Boys vor cabine securizate pentru concertul de la Sala Palatului

Managementul trupei Pet Shop Boys a solicitat ca cel puţin cinci cabine securizare să fie puse la dispozitia trupei şi staff-ului pentru concertul care va avea loc pe 25 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii concertului.

4 afișări
Imaginea articolului Pet Shop Boys vor cabine securizate pentru concertul de la Sala Palatului

Pet Shop Boys vor cabine securizate pentru concertul de la Sala Palatului

Localizate şi aranjate astfel încât să permită o singură cale de acces spre scenă, cabinele destinate membrilor trupei - Chris Lowe şi Neil Tennant - trebuie să fie echipate cu o oglindă în care o persoană să se poată vedea în întregime, o masă, două canapele de mărime normală, scaune comfortabile pentru patru persoane, cel puţin două generatoare de energie electrică, precum şi toalete particulare prevăzute cu duş.

În afară de acestea, organizatorii concertului de la Sala Palatului mai trebuie să pună la dispoziţia membrilor trupei şi staff-ului şi un birou de producţie. Acesta va fi destul de mare încât să găzduiască patru persoane şi trebuie să fie dotat cu două mese şi două scaune, două generatoare de energie electrică, cel puţin două linii directe de telefon, o linie de fax şi internet de mare viteza (preferabil wireless).

În contractul încheiat între organizatorii concertului şi trupa Pet Shop Boys este specificat că toate cabinele trebuie să fie perfect curate şi bine luminate. De asemenea, trebuie să fie dotate cu aparate de aer condiţionat, pentru a putea adapta temperatura după preferinţe.

Concertul pe care formaţia Pet Shop Boys îl va susţine la Sala Palatului va avea loc duminică, începând cu ora 19.30. Programat iniţial pentru 19 octombrie, dar amânat din cauza decesului lui Dainton Connell, unul dintre cei mai vechi angajaţi ai trupei, acest concert va fi ultimul din cadrul turneului mondial "Fundamental". Din respect pentru publicul român, care a dat dovadă de înţelegere în situaţia amânării show-ului, membrii formaţiei au anunţat că vor oferi spectatorilor români câteva piese în plus. De asemenea, organizatorii concertului au mai spus că trupa pregăteşte şi o surpriză pentru spectatori.

Biletele pentru acest concert, având preţurile de 100, 150, 200, 250, 300 şi 500 de lei, pot fi procurate de la Sala Palatului, magazinul Muzica, reţeaua Carrefour, Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Nottara şi staţiile de metrou Unirea 1 şi 2. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi online, de pe site-urile www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.biletedelatati.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici