Pete Doherty, arestat pentru posesie de droguri

Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a fost arestat, luni, în Marea Britanie, în urma unei acuzaţii de posesie de droguri, imediat ce s-a prezentat într-un tribunal unde era judecat pentru încălcarea codului rutier.

84 afișări
Imaginea articolului Pete Doherty, arestat pentru posesie de droguri

Pete Doherty, arestat pentru posesie de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 30 de ani, muzicianul britanic a evitat închisoarea, după ce a recunoscut, în timpul audierii de la Tribunalul din Gloucester Crown Court, că este vinovat de conducerea neglijentă a automobilului în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, după un concert pe care trupa sa îl susţinuse în oraş, în luna iunie.

Tribunalul britanic i-a interzis să mai conducă timp de 18 luni şi l-a amendat cu 2.050 de lire sterline (aproximativ 3.300 de dolari).

Ofiţerii de poliţie l-au escortat apoi pe Pete Doherty din sala de tribunal la secţia de poliţie de vizavi, unde l-au reţinut pentru posesie de droguri.

Poliţia din Gloucester a confirmat faptul că muzicianul a fost arestat, luni, fiind acuzat de posesie de droguri, fără a preciza natura acestora.

Pete Doherty a devenit cunoscut graţie relaţiei sale cu top modelul britanic Kate Moss. Doherty şi Moss s-au cunoscut în 2005, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a top modelului, iar relaţia lor a fost una foarte tumultuoasă, marcată de împăcări şi despărţiri violente. Pete Doherty a fost părăsit de Kate Moss la începutul verii anului 2007, după ce ea a aflat că solistul trupei Babyshambles o înşeală.

Doherty a mai avut o scurtă relaţie şi cu top modelul de origine română Irina Lăzăreanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici