Petrecere pe Zoom cu Regina Elizabeth a Marii Britanii. Prinţesa Charlotte îşi serbează ziua de naştere online

  • Prinţesa Charlotte de Cambridge va împlini 5 ani pe 2 mai şi, în afară de tort şi jocuri, părinţii acesteia îi vor organiza o petrecere pe aplicaţia de videoconferinţe Zoom
  • Astfel micuţa îşi va putea vedea familia şi prietenii, conform The Sun
  • O sursă citată de publicaţia britanică spune că la petrecerea organizată pe platforma online Zoom vor participa inclusiv bunicii
3726 afișări
Imaginea articolului Petrecere pe Zoom cu Regina Elizabeth a Marii Britanii. Prinţesa Charlotte îşi serbează ziua de naştere online

Sursa foto: Profimedia

Charlotte se află în izolare împreună cu părinţii, în contextul pandemiei de COVID-19, la reşedinţa din Norfolk, parte a domeniului regal Sandringham.

În pofida perioadei dificile, prinţul William şi ducesa Catherine vor ca fiica lor să aibă parte de o petrecere amuzantă, informează The Sun.

O sursă citată de publicaţia britanică spune că la petrecerea organizată pe platforma online Zoom vor participa inclusiv bunicii, regina Elizabeth a II-a şi prinţul consort Philip, aflaţi în izolare la castelul Windsor.

Prinţesa Charlotte, strănepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, este a patra în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl, prinţul William, şi fratele ei mai mare, prinţul George.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici