Pharrell Williams şi-a scos la licitaţie pălăria de fetru, în scopuri caritabile

Cântăreţul Pharrell Williams, care a făcut senzaţie la gala premiilor Grammy, din ianuarie, purtând o pălărie din fetru creată de Vivienne Westwood, a scos la licitaţie acest accesoriu joi, pe site-ul eBay, banii urmând să fie donaţi unei fundaţii de ajutorare a copiilor.

204 afișări
Imaginea articolului Pharrell Williams şi-a scos la licitaţie pălăria de fetru, în scopuri caritabile

Pharrell Williams şi Helen Lasichanh (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Pălăria din fetru cafeniu, similară celor purtate de grănicerii americani, a ajuns cel puţin la fel de celebră ca Pharrell Williams, devenind unul dintre cele mai căutate subiecte pe motorul de căutare Google, şi chiar a fost creat un cont special pe Twitter pentru acest accesoriu, intitulat "Pălăria lui Pharell/ Pharrell's Hat", potrivit dailymail.co.uk.

Pharrell Williams a făcut senzaţie cu această pălărie la gala premiilor Grammy, de pe 26 ianuarie, unde cântăreţul a primit premiul pentru cea mai bună interpretare a unui grup/ artist pop, cu piesa "Get Lucky" (alături de Nile Rodgers şi Daft Punk). Numeroase vedete prezente la gală, printre care Beyonce, Jay-Z, Ryan Seacrest şi Ariana Grande, s-au fotografiat alături de cântăreţ cu această ocazie.

Licitaţia de pe eBay a pornit de la suma de 200 de dolari şi a ajuns, în numai câteva ore, la 10.500 de dolari. Licitaţia se va încheia pe data de 2 martie, iar cumpărătorul va primi o scrisoare de autenticitate.

"Hei, Arbys (clienţii lanţului fast-food Arby's, care are o pălărie roşie ca logo, n.r.) vreţi pălăria mea? Asta e şansa voastră", a scris Pharrell pe contul său de Twitter celor aproximativ trei milioane de followeri, pentru a da startul licitaţiei.

Cântăreţul, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun cântec, cu melodia "Happy" din filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2", va dona suma obţinută din vânzarea pălăriei fundaţiei From One Hand To Another, care ajută copiii şi tinerii cu probleme prin crearea unor centre de învăţare cu ajutorul noilor tehnologii şi a artei.

Pharrell Williams este producător, interpret şi compozitor şi a devenit cunoscut odată cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte şi Chad Hugo. El este şi solistul şi toboşarul grupului N.E.R.D., pe care l-a înfiinţat alături de Chad Hugo şi prietenul său din copilărie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat şi prin colaborările sale cu alţi artişti de seamă, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk şi Robin Thicke.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici