Philip Seymour Hoffman a fost îngrozit când a primit premiul Oscar (Video)

Philip Seymour Hoffman, câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor, în 2005, pentru rolul din filmul "Capote", a declarat că a fost îngrozit când a trebuit să accepte prestigioasa distincţie, informează Female First.

58 afișări
Imaginea articolului Philip Seymour Hoffman a fost îngrozit când a primit premiul Oscar (Video)

Philip Seymour Hoffman a fost îngrozit când a primit premiul Oscar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Faptul că am câştigat pentru rolul meu din «Capote» a fost incredibil de înspăimântător. Să te ridici şi să primeşti un premiu în faţa a 100 de milioane de persoane e înfricoşător", a declarat Philip Seymour Hoffman.

"Nu m-am gândit niciodată că ar putea să îmi fie atât de teamă. Nu m-am ridicat de pe scaun cu bucurie. M-ar ridicat înfricoşat, gândindu-mă că voi spune ceva stupid în faţa întregii lumii. Pur şi simplu nu puteam să trec peste acest gând", a mai spus actorul.

Hoffman, în vârstă de 41 de ani, a mai mărturisit că viaţa sa s-a schimbat după ce a primit  premiul Oscar.

"După ce primeşti un astfel de premiu, nu mai eşti un anonim şi abia atunci îşi dai seama ce înseamnă asta. Să îţi pierzi statutul de persoană obişnuită, este ca şi cum ţi-ai pierde mâna stangă. Să devii celebru poate fi o schimbare dificilă", a mai mărturisit actorul.

Filmul "Capote", în regia lui Bennett Miller

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici