Philip Seymour Hoffman - în fruntea listei celor mai proaste scene de nuditate din filme

Actorul Philip Seymour Hoffman, câştigător al premiului Oscar, este cap de listă în topul celor mai proaste scene de nuditate din filme, în urma scenelor de sex alături de Marisa Tomei, în producţia "Înainte să afle diavolul că ai murit / Before the Devil Knows You're Dead" (2007).

38 afișări
Imaginea articolului Philip Seymour Hoffman - în fruntea listei celor mai proaste scene de nuditate din filme

Philip Seymour Hoffman - în fruntea listei celor mai proaste scene de nuditate din filme

Potrivit FemaleFirst.co.uk, Patrick Dempsey, starul din serialul TV "Anatomia lui Grey" şi din filmul "Magie în Manhattan", s-a clasat pe locul doi în acest top cu scena nud din comedia "Surorile" (1988).

Pe locul trei ai "podiumului" s-a clasat Terry Bradshaw, care hrănea complet dezbrăcat peştii dintr-un acvariu, în filmul "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", film lansat în urmă cu doi ani. 

Cel de-al doilea loc a fost ocupat de actorul Donald Sutherland, acum în vârstă de 72 de ani, care s-a dezbrăcat pentru o scenă de consultaţie medicală în filmul "Space Cowboys" (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici