Pierce Brosnan, oprit de un agent de securitate dintr-un aeroport, deoarece avea un cuţit în bagaje

Pierce Brosnan a fost oprit de un agent de securitate dintr-un aeroport din statul american Vermont, duminică, deoarece starul irlandez avea într-unul dintre bagajale sale un cuţit pe care dorea să îl transporte la bordul unui avion, informează contactmusic.com.

288 afișări
Imaginea articolului Pierce Brosnan, oprit de un agent de securitate dintr-un aeroport, deoarece avea un cuţit în bagaje

Pierce Brosnan (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Fostul protagonist al francizei "James Bond" se afla pe Aeroportul internaţional din Burlington în momentul în care un agent de securitate a observat un cuţit în bagajul de mână al actorului irlandez, în timp ce acesta trecea prin punctul de control al bagajelor.

Potrivit site-ului TMZ.com, agentul de securitate a tras la o parte bagajul actorului şi i-a spus actorului că are două posibilităţi: fie să predea cuţitul, fie să îl împacheteze şi să îl pună într-unul dintre celelalte bagaje, care fuseseră deja controlate. Pierce Brosnan a optat pentru a doua posibilitate.

Autorităţile de pe aeroportul din Burlington au precizat că starul irlandez nu a fost nici arestat, nici pus sub acuzare şi a ajuns apoi fără probleme la bordul avionului.

Pierce Brosnan, în vârstă de 62 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză s-a remarcat în ultimii ani în producţii aparţinând unor genuri diverse, precum filmul de acţiune "Cascada Seraphim", musicalul "Mamma Mia" şi thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", regizat de Roman Polanski.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici