Piesa "Smells Like Teen Spirit" a trupei Nirvana va fi interpretată de 144 de ori într-un festival - VIDEO

Piesa "Smells Like Teen Spirit" a trupei Nirvana va fi interpretată de 144 de ori, la rând, la ediţia din acest an a Festivalului Scotiabank Nuit Blanche, ce va avea loc în oraşul canadian Toronto.

217 afișări
Imaginea articolului Piesa "Smells Like Teen Spirit" a trupei Nirvana va fi interpretată de 144 de ori într-un festival - VIDEO

Albumul "Nevermind" al trupei Nirvana va fi lansat în ediţie aniversară

O serie de trupe rock precum Tokyo Police Club şi Gallows vor interpreta acest cântec celebru în cadrul festivalului, pe 1 octombrie, informează contactmusic.com.

Acest omagiu adus trupei Nirvana doreşte să marcheze trecerea a 20 de ani de la lansarea de pe 24 septembrie 1991 a emblematicului album "Nevermind", care include piesa "Smells Like Teen Spirit".

Lansat în septembrie 1992, albumul "Nevermind" i-a ridicat pe Kurt Cobain, Kris Novoselic şi Dave Grohl de la statutul de formaţie cult în Aberdeen, Washington, la purtătorii de cuvânt ai unei generaţii, reuşind o transformare culturală şi punând bazele unei noi revoluţii muzicale. Ajungând pe primul loc până la sfârşitul acelui an în topul Billboard şi atingând, în final, vânzări de 30 de milioane de copii în întreaga lume, "Nevermind" a devenit unul dintre cel mai de succes albume ale acelei perioade sau al oricărei perioade, în general.

În calitatea sa de album ce a reuşit să readucă muzica rock în fruntea topurilor, "Nevermind" s-a dovedit a fi o sursă de inspiraţie unică pentru fani şi muzicieni deopotrivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici