Piesa "Vlad the Impaler" a trupei Kasabian poate fi descărcată online gratuit până vineri

Piesa "Vlad the Impaler" ("Vlad Ţepeş"), lansată, marţi, de trupa britanică Kasabian, poate fi descărcată gratuit de pe site-ul oficial al trupei (kasabian.co.uk), până pe 3 aprilie.

12 afișări

Cântecul va fi inclus pe următorul album al formaţiei, "West Rider Pauper Lunatic Asylum", care va fi lansat pe 8 iunie. Acesta este însoţit şi de un videoclip, care îl înfăţişează pe Vlad Ţepeş drept un asasin în serie al zilelor noastre.

Chitaristul trupei, Serge Pizzorno, a declarat pentru revista britanică New Musical Express că abia aşteaptă să vadă care vor fi reacţiile fanilor.

Piesa "Vlad the Impaler" va putea fi descărcată gratuit până la miezul nopţii, pe 3 aprilie.

Următorul single al trupei Kasabian se numeşte "Fire" şi va fi lansat pe 1 iunie. Albumul "West Rider Pauper Lunatic Asylum" va apărea pe piaţă pe 8 iunie.

Compusă din Tom Meighan (voce), Chris Edwards (bass), Sergio Pizzorno (chitară, voce) şi Chris Karloff (chitară şi keyboard), trupa britanică Kasabian a concertat şi în Bucureşti, în 2007, la prima ediţie a festivalului B'estfest. Formaţia şi-a luat numele de la Linda Kasabian, care făcea parte din anturajul lui Charles Manson.

Cei patru muzicieni s-au cunoscut în timpul liceului şi au urmat apoi acelaşi colegiu, în această perioadă născându-se ideea înfiinţării trupei. În 2004, a fost lansat primul album, "Kasabian", foarte bine primit de public şi de critici, formaţia fiind comparată cu Oasis, datorită stilului vocal aspru şi a apariţiilor live în forţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici