Pink a căzut de la înălţime în timpul unui concert în Germania - VIDEO

Pink a suferit un accident spectaculos, joi, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în oraşul german Nürnberg, cântăreaţa americană căzând de la mare înălţime, din cauza corzilor de siguranţă ce nu au fost bine securizate, informează accesshollywood.com.

99 afișări
Imaginea articolului Pink a căzut de la înălţime în timpul unui concert în Germania - VIDEO

Pink a căzut de la înălţime în timpul unui concert în Germania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pink, aflată în turneul "Funhouse" prin Europa - acesta fiind de altfel şi numele piesei a cărei coregrafie implică o serie de acrobaţii riscante efectuate la mare înălţime deasupra scenei -, a fost obligată să îşi întrerupă show-ul din Nürnberg mai devreme şi să fie transportată de urgenţă la un spital din localitate.

"Către toţi fanii mei din Nürnberg: îmi pare foarte rău că mi-am încheiat spectacolul în acest fel. Mi-e ruşine de acest lucru şi îmi pare foarte rău", a declarat cântăreaţa americană într-un mesaj postat pe Twitter.

Deşi se afla într-o ambulanţă, pe drum către spital, Pink a continuat să posteze mesaje pe Twitter, pentru a le explica fanilor ei ceea ce s-a întâmplat pe scenă: "Sunt în ambulanţă, dar totul va fi bine. Cele două corzi de securitate nu au fost prinse corect, m-au scos în afara scenei şi am căzut peste o balustradă. Voi face radiografii. Sper ca accidentul meu să fi fost măcar spectaculos!!!".

Din fericire, accidentul nu a fost grav, iar cântăreaţa americană a revenit în scurt timp pe Twitter pentru a le spune fanilor că se simte deja mai bine: "Sunt OK, dragii mei - nu am nimic rupt, nu am lichid în plămâni, am fost doar lovită destul de puternic".

Carey Hart, soţul cântăreţei americane, a confirmat la rândul lui pe Twitter faptul că soţia sa se simte bine: "Pink a ieşit din spital şi totul este bine. A fost doar lovită zdravăn de o bară. Bara de oţel -1 Pink - 0".

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don't Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 30 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 29 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale şi a fost recompensată cu două premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici