Pink era să moară în timpul unui concert

Cântăreaţa americană Pink i-a asigurat pe fanii săi că este în regulă, după ce era să moară în timpul unui concert care a avut loc, marţi, în Brisbane (Australia), când o coardă elastică, de care era legată, s-a rupt, informează femalefirst.co.uk.

30 afișări
Imaginea articolului Pink era să moară în timpul unui concert

Pink era să moară în timpul unui concert (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană a avut prezenţă de spirit şi a acţionat foarte repede, reuşind să evite în ultima clipă o accidentare extrem de gravă, după ce o coardă elastică s-a rupt în timpul unei cascadorii aeriene pe care artista o efectua la mare înălţime faţă de scenă.

Pink a reuşit să aterizeze cu bine, după ce s-a agăţat în ultima clipă de o perdea de mătase, care atârna din plafonul sălii Bondall Entertainment Centre din Brisbane, pe care Pink a folosit-o pe post de "frânghie".

După concert, Pink a postat un mesaj pe contul ei de Twitter: "Spectacolul din această seară a fost extraordinar! Publicul a fost minunat - chiar dacă o coardă elastică s-a rupt şi a trebuit să cobor pe o frânghie de mătase. A fost atât de înfricoşător!".

În prezent, Pink se află în plin turneu în Australia, unde va susţine 58 de spectacole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici