Pink, internată într-o clinică americană. Cântăreaţa a pozat pe patul de spital - FOTO

Cântăreaţa americană Pink a fost internată, joi, într-o clinică din Los Angeles, din cauza unei gastroenterite virale. Artista a postat o fotografie pe Twitter în care poate fi văzută odihnindu-se pe un pat de spital şi cu o sondă intravenoasă conectată la unul dintre braţe.

545 afișări
Imaginea articolului Pink, internată într-o clinică americană. Cântăreaţa a pozat pe patul de spital - FOTO

Pink, internată într-o clinică americană. Cântăreaţa a pozat pe patul de spital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mama mea a fost infirmieră la camera de urgenţe de când mă ştiu - acum, deşi mi-au dat un halat şi m-au contectat la o sondă intravenoasă, sunt o fată fericită. Gastroenterita virală e o treabă urâtă, dar morfina nu e", afirmă cântăreaţa într-un mesaj care însoţeşte acea fotografie, informează contactmusic.com.

Fotografia o prezintă pe artistă zâmbind şi sorbind dintr-un pahar cu ajutorul unui pai.

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 32 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 40 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale şi a fost recompensată cu trei premii Grammy.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici