Pink va juca într-un film despre dependenţa de sex

Cântăreaţa americană Pink a primit primul ei rol major din carieră, în lungmetrajul despre dependenţii de sex "Thanks For Sharing", în care va juca alături de Gwyneth Paltrow şi Mark Ruffalo.

274 afișări
Imaginea articolului Pink va juca într-un film despre dependenţa de sex

Pink (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pink, care a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii iunie, va interpreta în acest film rolul personajului Dede, iar cântăreaţa va apărea pe genericul de final cu numele ei real, Alecia Moore, informează contactmusic.com.

Filmul "Thanks For Sharing", în care mai apar Tim Robbins, Patrick Fugit şi Joely Richardson, este o comedie cu accente dramatice, despre un grup de persoane care se împrietenesc, unite de hotărârea lor de a învinge dependenţa de sex.

Acest lungmetraj îi aduce din nou împreună pe Mark Ruffalo şi scenaristul Stuart Blumberg, care au colaborat recent la comedia "Copiii sunt bine-mersi/ The Kids Are All Right", nominalizată la patru premii Oscar în 2011.

Pink a jucat în câteva lungmetraje cu succes de casă, precum "Beverly Hills Chihuahua", "Get Him to the Greek" şi "Happy Feet 2", în care a avut câteva apariţii episodice sau a interpretat propriul ei personaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici