Pippa Middleton va scrie articole pe teme culinare în revista unui lanţ de magazine

Pippa Middleton, sora ducesei Catherine de Cambridge, va scrie articole cu sfaturi culinare în revista lunară deţinută de lanţul de magazine Waitrose din Marea Britanie.

236 afișări
Imaginea articolului Pippa Middleton va scrie articole pe teme culinare în revista unui lanţ de magazine

Pippa Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cumnata prinţului William al Marii Britanii va semna rubrica intitulată "Pippa's Friday Night Feasts" ("Ospăţurile Pippei de vineri noaptea").

Acesta nu este primul demers al Pippei Middleton în domeniul culinar. Anul trecut, ea a lansat o carte, "Celebrate", un ghid despre modul în care fiecare zi din calendar poate deveni o sărbătoare. Cartea a fost lăudată şi criticată în egală măsură.

Editorul Waitrose Kitchen, William Sitwell, a declarat că cititorii se vor bucura de sfaturile amuzante şi relaxate ale Pippei Middleton. "Pippa va fi un colaborator excelent al revistei şi va aduce experienţa sa vastă, căpătată în parte din faptul că a lucrat în domeniul organizării de petreceri - afacere deţinută de familia sa", a spus acesta.

Primul articol semnat de Middleton va apărea în numărul din aprilie al revistei şi va avea ca temă reţetele unei cine în familie.

Pippa Middleton, în vârstă de 29 de ani, a declarat că rubrica aceasta este "o ocazie emoţionantă de a împărtăşi celorlalţi pasiunea pentru mâncare şi organizarea de evenimente plăcute".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici