Pistolul lui Han Solo, din seria "Războiul stelelor", scos la licitaţie

Pistolul de tip Mauser pe care Harrison Ford, interpretul personajului Han Solo, îl foloseşte în franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" a fost scos la vânzare online, fiind estimat la suma de 200.000 - 300.000 de dolari, a anunţat, miercuri, site-ul de licitaţii Invaluable.

88 afișări
Imaginea articolului Pistolul lui Han Solo, din seria "Războiul stelelor", scos la licitaţie

Pistolul lui Han Solo, din seria "Războiul stelelor", scos la licitaţie

Pistolul "DL-44 blaster", cu o lungime de 28 de centimetri şi fabricat din răşină, a fost folosit de traficantul seducător interpretat de Harrison Ford la filmările peliculelor "Imperiul Contraatacă/ The Empire Strikes Back" (1980) şi "Întoarcerea lui Jedi/ Return of the Jedi" (1983).

Arma, cu care nu se poate "trage", este echipată cu "piedica şi luneta" originale. Aceasta este o reproducere, cu acelaşi număr de serie, a unui instrument capabil să tragă, utilizat în scene la distanţe mici, care ar fi dispărut, potrivit Invaluable.

Designul "DL-44" a fost inspirat de pistolul Mauser C96.

Pistolul, care este la vânzare până pe 21 decembrie, la preţul de pornire de 200.000 de dolari, îi aparţine unui colecţionar de obiecte asociate francizei "Războiul stelelor/ Star Wars", creată de George Lucas, care a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film, în anul 1977.

Următorul film din franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici