Pitt a revenit în lumina reflectoarelor după divorţul de Jolie. Marion Cotillard vorbeşte despre scena erotică alături de actor în thrillerul "Allied" - VIDEO

Marion Cotillard a dezvăluit că s-a simţit stingheră atunci când a filmat scena erotică cu Brad Pitt pentru thriller-ul romantic "Allied", care se petrece pe bancheta din spate a unei maşini în mijlocul unei furtuni de nisip, informează Us Weekly.

2382 afișări
Imaginea articolului Pitt a revenit în lumina reflectoarelor după divorţul de Jolie. Marion Cotillard vorbeşte despre scena erotică alături de actor în thrillerul "Allied" - VIDEO

Pitt a revenit în lumina reflectoarelor după divorţul de Jolie. Marion Cotillard vorbeşte despre scena erotică alături de actor în thrillerul "Allied"

"Repetăm, există o coreografie stabilită pentru scena din film, apoi poţi fi liber. Atunci când ştii exact cum va reacţiona corpul tău, poţi să-ţi dai frâu liber, să fii emoţionat şi să te laşi în voia senzaţiilor pentru că nu mai este implicată raţiunea care iscă întrebarea "ce voi face acum? mă pun deasupra lui? E o situaţie foarte ciudată", a destăinuit actriţa franceză în cadrul unei conferinţe de presă.

"Am râs pentru că trebuie cumva să te eliberezi, tocmai pentru că este extrem de bizar. Atunci ai timp să te uiţi în ochii celuilalt şi să recunoşti că e ciudat să filmezi o scenă erotică. Să-ţi spui: intrăm aici, apoi mă pun deasupra ta, apoi ne sărutăm", a adăugat Marion Cotillard.

De asemenea, Cotillard a dezvăluit că l-a ajutat pe Brad Pitt să înveţe fraceza pentru drama de război "Allied". "Trebuia s-o facă cât de bine poate şi a fost impresionant, l-am ajutat cu franceza, am fost destul de vehementă.", a spus actriţa. "Am fost foarte onestă cu el. Dar în acelaşi timp, voiam să-i fiu alături în procesul de învăţare şi îmi dau seama cât de greu i-a fost. "

Actriţa franceză, în vârstă de 41 de ani, a fost în centrul speculaţiilor presei despre o relaţie cu Brad Pitt, după vestea divorţului de Angelina Jolie, în septembrie. Cotillard a fost forţată să nege povestea, pe care actriţa a numit-o "o minciună" şi a destăinuit că este însărcinată cu al doilea copil alături de soţul său, actorul şi regizorul Guillaume Canet.

Pitt a revenit în lumina reflectoarelor după divorţul de Jolie. Actorul în vârstă de 52 de ani promovează în prezent filmul "Allied" în China, după ce a avut mai multe apariţii pe covorul roşu. "E un om foarte bun", a spus Cotillard despre Brad Pitt pentru Entertainment Tonight. "Bineînţeles că este un actor minunat. E un om atât de bun că-i greu să nu te apropii de el", a adăugat actriţa. "Câteodată nu ai nimic în comun cu actorul cu care joci, niciun fel de chimie, dar cuplul funcţionează pe marile ecrane, e credibil.. Totuşi cu Brad Pitt am avut vreme să vorbesc şi să ne cunoaştem."

Thrillerul romantic "Allied" va apărea în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 23 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici