Playboy Summer, ediţie specială de vară

Noul număr al revistei Playboy invită cititorii într-o călătorie în jurul lumii, 20 de femei frumoase din întreaga lume arătându-le cât de fierbinte e vara la ele acasă.

516 afișări
Imaginea articolului Playboy Summer, ediţie specială de vară

Playboy Summer, ediţie specială de vară

Pentru cititorii hotărâţi să rămână pe meleagurile patriei, Playboy Summer prezintă două pictoriale cu două românce: Roxana Maxim şi Geanina Onilă.

Mai mult, pasionaţii de fotografie vor găsi o secţiune specială, cu ponturi legate de fotografia erotică, fotografia sportivă, fotografia cu telefonul mobil dar şi sugestii despre... cum să dai bine în poze când ai doar două secunde până la blitz!

Printre noutăţile tehnologice ale verii se numără pagini dedicate celor mai noi aparate foto precum şi celor mai cool aplicaţii foto pentru smartphone-uri.

În PLAYBOY Summer sunt, de asemenea, informaţii despre Olimpiadă şi cele mai emoţionante momente din istoria ei, cele mai scumpe iahturi din lume, cele mai la modă cocktailuri ale verii şi cele mai bune resorturi pentru nudişti.

Ediţia specială Playboy Summer poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând cu 30 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici