Podul despre care se spune că a fost făcut de forţe malefice. Trecerea lui este interzisă | VIDEO

Podul diavolului, aşa cum a fost denumit în popor Rakotzbrucke, deşi pare făcut de forţe malefice, a fost creat de mâna omului. Utilitatea structurii este mai mult estetică decât una practică.

3116 afișări
Imaginea articolului Podul despre care se spune că a fost făcut de forţe malefice. Trecerea lui este interzisă | VIDEO

(Imagine: 123rf)

Realizat în 1860, de cavalerii oraşul din apropiere, arcul subţire se întinde de-a lungul lacului Rakotzsee, fiind construit din diferite tipuri de pietre locale.

Atunci când apa nu se mişcă şi lumina este potrivită, podul şi apa crează iluzia unui cerc perfect din piatră. În prezent, podul poate fi vizitat, dar traversarea acestuia este interzisă.

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici