Pokemon Go la Rio 2016: Kohei Uchimura, multiplu campion olimpic,a pierdut 5,000 de dolari pe pokemoni

Kohei Uchimura, multiplu campion olimpic la gimnastică masculină, este dependent de Pokemon Go, însă după ce l-a jucat în Brazilia, la Sao Paolo, unde a mers să se antreneze înainte de olimpiadă, a primit o factură de 5,000 de dolari de la compania de telefonie mobilă, potrivit time.com.

1147 afișări
Imaginea articolului Pokemon Go la Rio 2016: Kohei Uchimura, multiplu campion olimpic,a pierdut 5,000 de dolari pe pokemoni

Pokemon Go la Rio 2016: Kohei Uchimura, multiplu campion olimpic,a pierdut 5,000 de dolari pe pokemoni (Imagine: HEpta/ Mediafax Foto)

Kohei Uchimura, cel mai titrat gimnast la ora actuală, a declarat pentru Kyodo News că a primit o factură de 5,000 de dolari, după ce a jucat Pokemon Go în Brazilia. Gimnastul se află în Sao Paolo, Brazilia, unde se pregăteşte pentru Olimpiadă.

Uchimura a mărturisit că a downloadat jocul în timpul cantonamentului pre-olimpic şi a devenit în scurt timp dependent - fără să-şi dea seama că pentru conexiunea la internet de pe dispozitive mobile, în străinătate, costul este exorbitant.

Când Uchimura a aflat ce sumă are de plătit, a pălit. Kenzo Shirai, colegul său din echipa naţională de gimnastică masculină a Japoniei, a declarat: "Părea foarte deprimat la mic-dejunul cu echipa".

Totuşi, compania mobilă a decis să-l scutească pe marele gimnast de plata facturii. Va plăti doar o sumă modică de 30 de dolari. "Sunt foarte norocos", a spus Uchimura.

Kohei Uchimura s-a născut pe 3 ianuarie 1989, în Kitakyushu, Prefectura Fukuoka şi este este un gimnast japonez

Până în 2012 câştigase 5 medalii olimpice (individual compus, echipe şi sol), din care una de aur şi 4 de argint. Era totodată câştigător a 4 medalii de aur, 3 de argint şi 2 de bronz la campionatele mondiale. Este primul gimnast (masculin sau feminin) care a câştigat 3 titluri mondiale consecutiv la individual compus (2009, 2010 şi 2011).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici